top of page

Kamers & Prijzen

We hebben twee kamers beschikbaar, le Pigeonnier en la Lucarne. Beide kamers zijn onlangs volledig gerenoveerd met behoud van de voor de streek zo kenmerkende details en stijlvol ingericht. Ze beschikken elk over een ruime badkamer met modern comfort dat aan alle hedendaagse kwaliteitseisen voldoet. 
Er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein men kan gebruik maken  gratis wifi.


De prijs per kamer is inclusief ontbijt. Op verzoek kunnen onze gasten gebruik maken van onze ‘table d’hôtes' (voor meer informatie zie ‘table d’hôtes'). Voor gasten die langer dan een dag blijven of voor hen die ‘en route’ gaan, verzorgen we met plezier een lichte lunch of een picknick.  In de zomer heeft u de beschikking over ons zwembad en worden de maaltijden geserveerd op het terras. Als het weer dat niet toelaat, worden de maaltijden geserveerd in onze eetkamer met grote open haard.

 
Beide slaapkamers hebben centrale verwarming. Aangrenzend aan La Borde Neuve is meer dan twintig hectare bos- en weidegrond te ontdekken, ideaal voor een picknick in de schaduw van de bomen of om te genieten van het uitzicht op de top van de heuvelketen. 

 

Klik op de foto’s om ze te vergroten en klik op de pijlen voor meer foto’s

La Lucarne

Grote tweepersoonskamer met prachtig uitzicht over de vallei. De kamer beschikt over een eigen ruime badkamer met douche met thermostaatkraan, bad, bidet, wastafel, wc en een verwarmende handdoekdroger.  Het is voorzien van beddengoed van Egyptische katoen en op de kamer heeft u de mogelijkheid koffie en thee te zetten.

 

Kamerprijs voor twee personen, inclusief ontbijt,

95 euro per nacht

 

Le Pigeonnier

Deze romantische kamer bovenin de ‘pigeonnier’ heeft een spectaculair uitzicht over de vallei. Een kleine hal leidt u naar de kamer, en in de hal vindt u aangrenzend de luxe doucheruimte met douche met thermostaatkraan, bidet, wastafel, wc en verwarmende handdoekdroger.  Het antieke ijzeren ledikant uitgerust met een modern matras, is voorzien van beddengoed van Egyptische katoen en op de kamer heeft u de mogelijkheid koffie en thee te zetten.

 

Kamerprijs voor twee personen, inclusief ontbijt,

85 euro per nacht

 

Aankomst/vertrek: in verband met de wisseling van de kamers verzoeken wij onze gasten vriendelijk op de dag van aankomst niet voor 16.00 uur te arriveren en op de dag van vertrek de kamer uiterlijk om 10.30 te verlaten.

 

Reserveren: voor het maken van een reservering of voor het aanvragen van informatie op ‘reserveren’.

 

Maaltijden: voor uitgebreide informatie over onze table d’hôtes en andere culinaire invullingen tijdens uw verblijf, klik op ‘table d’hôtes’. 

 

Kinderen en huisdieren: hoewel we gek zijn op kinderen (we hebben zelf twee prachtige dochters) hebben we, gezien de inrichting van onze kamers en om de rust en het romantische karakter van het huis en de omgeving te waarborgen, besloten onze accommodatie gastvrij open te stellen voor volwassenen. Kinderen vanaf 16 zijn welkom. Huisdieren zijn niet toegestaan.

 

Roken: in onze chambres d’hôtes  mag nergens binnen gerookt worden, maar buiten natuurlijk wel.

 

Toegankelijkheid: tot onze spijt is La Borde Neuve niet geschikt voor rolstoelgebruikers.

 

 

bottom of page